مقایسه تفاوت های برنج
کشت اول، کشت دوم : کشت برنج قدمتی چند هزار ساله دارد. برخی از کشورهای
نزدیک به خط استوا مانند تایلند که تغییر فصول سال را تجربه نمی کنند و
بارش مناسب باران را در تقریبا در تمام طول سال دارند ، دو یا سه بار کشت برنج درسال انجام می دهند.و در ایران اغلب در مناطقی که آب وجود داشته باشد و توانایی کشت برنج ایرانی را داشته باشند کشت دوم انجام کی گیرد.
مراحل نگهداری و کشت دوم برنج همانند کشت اول برنج می باشد و تفاوتی از این لحاظ ندارند. برداشت این برنج نیز در ماه آبان انجام می شود. نگهداری این برنج در ابتدا نیاز به آب زیادی دارد، چرا که نشای آن در اوج گرمای مرداد ماه انجام می شود و بخار سطحی آب در این زمان بسیار زیاد است. به همین دلیل تنها کشاورزانی که از قابلیت آبیاری زمین خود به واسطه چاه مجزا یا نزدیکی به رودخانه با آب دائمی مطمئن هستند اقدام به کشت دوم می کنند.
کشت دوم برنج فقط در استان مازندران انجام میشود و مزایای آن افزایش تولید است. البته معایبی هم دارد که باید جدی گرفته شود. مثلا اینکه انجام دوبار کشت برنج در سال باعث میشود که سمپاشی علیه کرم ساقهخوار به جای یکبار، دوبار انجام شده و باعث آلودگی آب و خاک شود.همچنین به علت نشا شدن برنج در فصل مرداد که گرمای هوا بسیار زیاد است و میزان مصرف آب برای کاشت این برنج زیاد است .
برای خرید برنج کشت اول توصیه ما به فروشگاه برنج آرتا رحیمی است که برنجی با کیفیت و با قیمت مناسب در اختیار شما قرار می دهد.
بهتر بودن یا نبودن برنج ارتباطی به زمان کاشت ندارد بلکه بستگی جنس برنج , ژنتیک و نوع برنج
, زمین و خاکی که در آن کاشته می شود دارد.کیفیت برنج چین دوم که در استان
گیلان به آن راتون نیز گفته می شود، به نوع نگهداری آن بستگی دارد. در
صورتی که هیچ گونه نگهداری از برنج چین دوم صورت نگیرد و به صورت دیمی
محصول بدهد کیفیت و مقدار بازدهی این برنج نیز بالطبع پایین خواهد بود. به
این برنج در استان مازندران برنج جگل نیز گفته می شود.
فروشگاه برنج ارتا رحیمی ارائه کننده انواع برنج شمال و خرید برنج عمده (برنج ندا، برنج فجر، برنج شیرودی ، برنج طارم و …) با بهترین کیفیت میباشد.
معرفی انواع برنج ایرانی
درباره این سایت